PANDORA IMMO

1,500.00 kn

*Navedena cijena uključuje osnovnu konfiguraciju uređaja i ugradnju

*Cijene mogu varirati ovisno o modelu vozila


Pandora Immo je napredni protuprovalni sustav za vozila. Sustav je dizajniran uz pomoć vrlo učinkovitih integriranih rješenja te je praktičan, pouzdan i jednostavan za instalaciju. Putem Android pametnog telefona postavke možete prilagođavati preko Bluetootha. Immo ima najmanju radiofrekvencijsku identifikaciju među sličnim sustavima i najveću energetsku učinkovitost.

Kategorija:

Opis

Blokada protiv otuđenja ima ugrađeni akcelerometar u tri osi (senzor kretanja) koji omogućuje blokadu motora ako se vozilo pokrene. Sprječava otkrivanje uređaja i omogućuje daljinsko pokretanje i predzagrijavanje motora bez potrebe za deaktivacijom funkcije blokade protiv otuđenja.

Potpuna sigurnost 

Pandora Immo opremljen je blokirnim relejem, Bluetooth identifikacijom primopredajnika i koristi proširene AntiHiJack algoritme kako bi osigurao prikladnu reakciju na pokušaj otuđenja.

Napredno upravljanje

Pandora Immo se s pametnim telefonima povezuje preko Bluetootha 4.2, a istim se koristi i za identifikaciju primopredajnika. Aplikacija za Android “Pandect BT” dostupna je u trgovini Google Play i omogućuje prilagođavanje svih funkcija uređaja te primanje informacija o njegovom statusu.

Niska potrošnja energije

Sustav je energetski učinkovit –uz Bluetooth 4.2 Low Power troši vrlo malo energije i ne sprječava sustave vozila od ulaska u stanje mirovanja.

Osiguranje kvalitete

Naše su sustave dizajnirali inženjeri iz struke, a cijeli se proizvodni proces odvija u Rusiji. Ponosni smo na detaljnu kontrolu kvalitete svakog koraka proizvodnje u svrhu osiguranja najboljih mogućih rezultata.

Sve u jednom

Ovaj je kompaktni sustav sveobuhvatno rješenje za koje nisu potrebni dodatni moduli.