PANDORA PROFESSIONAL

7,000.00 kn

*Navedena cijena uključuje osnovnu konfiguraciju uređaja i ugradnju

*Cijene mogu varirati ovisno o modelu vozila

DODATNE OPCIJE ELITE ALARMA

Daljinsko paljenje +1.000,00 kn


Apsolutni svjetski prvak po pitanju servisa i sigurnosti vozila, Pandora Professional složeno je rješenje koje uključuje sve raspoložive sigurnosne i servisne funkcije, kao i dodatnu osobnu zaštitu te veliki niz mogućnosti konfiguracija za prilagođene značajke i opremu. Potrebna je instalacija stručnjaka.
algoritamska zaštitaupravljanjem ključem proizvođača originalne opremesučelje od 2,4 GHzdaljinsko pokretanjedaljinsko paljenje sustavom predzagrijavanjaalgoritamsko obilaženje blokade protiv otuđenjapovezivanje putem CAN sabirniceGSM modemaplikacija za pametne telefone i mrežne usluge

Opis

Usluge pružanja informacije putem Interneta

Mrežna usluga pandora-on.com omogućuje nadzor, upravljanje i prilagodbu parametara vašeg vozila preko bilo kojeg računala ili pametnog telefona s internetskom vezom. Možete pregledavati cijelu povijest protokola vašeg vozila. Svaki je događaj pohranjen uz podatke o stvarnom vremenu i datum.

Uvijek ćete biti obaviješteni gdje se koji događaj dogodio – naša mrežna usluga ne samo da prikazuje koordinate nego i stvarno mjesto na Google Maps ili OpenStreetMaps.

Pandora Info – aplikacija za upravljanje putem pametnog telefona

Možete kombinirati svoje vozilo, alarmni sustav i pametni telefon. Za nadzor i kontrolu parametara vašeg vozila i sustava dostupne su posebne mobilne aplikacije dostupne za iPhone, iPad (preko trgovine iTunes) i Android uređaje (prekotrgovine Google Play).

Integrirano GSM sučelje

Povećani domet kontrole od udaljenosti radijskog releja na pokrivenost mobilnom mrežom diljem svijeta. Primajte glasovne i tekstualne obavijesti o novim alarmima i servisnim događajima koji se pojavljuju u vašem vozilu. Jednostavno kontrolirajte svoje vozilo gdje god bili.

GPS/GLONASS pozicioniranje, praćenje

Trenutačno otkriva poziciju vašeg vozila, sinkronizira vrijeme i datum, omogućuje snimanje koordinata u povijest protokola. Dostupan je funkcija praćenja kretanja.

U svakom trenutku možete pristupiti detaljnom izvješću o kilometraži, trajanju putovanja, prosječnoj i maksimalnoj brzini s prijeđenim putom ucrtanim na karti.

Višesustavno CAN sučelje

Omogućuje znatno veći stupanj obrane od otuđenja modernih vozila integracijom sustava zaštite u originalnu elektroniku vozila.

Sustav podržava istovremeno povezivanje dvije podatkovne sabirnice sljedećih tipova: LIN, K vod, K sabirnica, P sabirnica, W sabirnica. Višesustavno CAN sučelje velike brzine omogućuje instalaciju sustava u bilo kojem modernom vozilu koje posjeduje digitalne sabirnice (brzina prijenosa podataka do 1 Mbit/s)

Šifra dinamične dvosmjerne komunikacije

Pomoću novog AES algoritma šifriranja usluga dinamične dvosmjerne komunikacije jamči razmjenu informacije koju nije moguće elektronički hakirati kao i mogućnost otuđenja najmanje idućih 15 godina.

Novo višekanalno sučelje radiofrekvencijskog modula od 868 MHz

Novi višekanalni, uskopojasni radijski put prijenosa s više brzina i zaštitom od smetnji omogućuje pouzdano povezivanje, brzu isporuku obavijesti i praktičnu kontrolu sustava.

Upravljanje motorom

Pomoćne funkcije turbo tajmera i paljenja omogućuju ispravnu integraciju s motorima s turbopunjačem te aktivaciju sustava u vozilu dok motor radi bez ključa u bravi paljenja.

Višefunkcijsko radijsko sučelje od 2,4 GHz

Ovo sučelje omogućuje funkcije blokade protiv otuđenja s bežičnom identifikacijom i relejom za blokadu radijske kontrole što povećava zaštitu od otuđenja i odvoženja vašeg vozila. Podržani su dodatni uređaji od 2,4 GHz: GPS/GLONASS prijamnik NAV-3 i bežični programer RMP-03, koji omogućuje promjenu postavki i ažuriranje softvera sustava s udaljenosti 5-7 metara preko računala.

Energetska učinkovitost

Pandora Pro funkcionira na svim modernim vozilima, potrošnja energije u skladu je sa zahtjevima proizvođača vozila za dodatnu opremu.

Upravljanje grijačima motora

Ako u vašem vozilu postoji originalni sustav predzagrijavanja ili grijač motora, istima možete upravljati preko Pandora telemetrijskog sustava. Koristite moderan i učinkovit način predzagrijavanja vašeg vozila prije vožnje – daljinsko zagrijavanje prije vožnje.

Novi dvosmjerni daljinski upravljač

Novi dvosmjerni daljinski upravljač s inverznim indikatorom na temelju transreflektivne tehnologije. LCD zaslon daljinskog upravljača omogućuje ugodnu razinu kontrasta i pri jakom osvjetljenju i u potpunom mraku.

Osobna zaštita vlasnika

Pandora Pro jedini je sigurnosni sustav na svijetu koji pruža mjere osobne zaštite za vlasnika. Ako su vaše zdravlje ili život u opasnosti, samo pritisnite SOS tipku na daljinskom upravljaču, a Pandora Pro će poslati obavijest vašim bližnjima i policiji da ste u nevolji, zajedno s trenutnim koordinatama vašeg vozila.

Automatske obavijesti

Ako slučajno doživite automobilsku nezgodu, sustav će to automatski otkriti i poslati obavijesti vašim bližnjima, zajedno s trenutnim koordinatama vašeg vozila. Automobilska nezgoda biti će pohranjena kao događa u povijesti protokola vašeg vozila.

Aktivna sigurnost

Tijekom aktivacije aktivnog modusa sigurnosti, mrežna usluga stalno će provjeravati povezanost s GSM-om i koordinate vozila. U slučaju da vaše vozilo odvozi vučno vozilo ili u slučaju prekida veze, vlasnik trenutačno prima obavijest o tome